Dy nxënesit e shkollës “Mehmet Akif “Djem, Laert Iskurti dhe Arbër Lleshi fituan vendin e parë dhe të dytë në olimpiadën kombëtare të fizikës.

Olimpida Kombëtare e Fizikës është një kompeticion i përvitshëm i zhvilluar në rang kombëtar ku nxënësit e shkollave të mesme testohen për njohuritë e tyre në lëndën e fizikës.

Duke i falenderuar nxënësit tanë, ne iu urojmë shumë suksese në rrugën e gjatë të dijes.