Nxënësit e kolegjeve “Mehmet Akif” dhe “Hasan Riza Pasha” vijojnë traditën e shkëlqyer të shkollës me pjesëmarrje në olimpiada ndërkombëtare.

Me një përvojë 26-vjeçare në sistemin arsimor shqiptar edhe këtë vit këto kolegje do të konkurojnë mes shkollave më të përzgjedhura. Krahas mësimdhënies me metoda dhe kushte bashkëkohore, shkolla u siguron nxënësve edhe mundësi të mëdha për konkurimin në Olimpiada dhe Konkurse Ndërkombëtare, në të cilat kanë pasur pjesëmarrje të vazhdueshme ndër vite.

Konkurset Ndërkombëtare janë një platformë e fuqishme që evidenton nxënësit e talentuar në profile të ndryshme si shkencë, art, robotikë e më gjerë.

Lexojeni të plotë artikullin te gazeta “Panorama”