Mirë se vini nxënës! Ne jemi të gatshëm për të përmirësuar botën!

Mezi presim të shikojmë përsëri të gjitha fytyrat tuaja të buzëqeshura!
Le të ndjekim rrugën tonë drejt suksesit për një vit të shkëlqyer, të mbushur me gjëra të reja për t'u mësuar, të punojmë dhe të argëtohemi së bashku!
Mirë se vini të gjithë! Iu urojme një vit shkollor 2019-2020 angazhues, frymëzues, shpërblyes dhe të paharrueshëm.