Zoti drejtor ju uroj nga zemra ju, kolegët e mi të respektuar si dhe të gjithë nxënësit së bashku me personelin e “Mehmet Akif”(Djem), gëzuar, shëndet, mbarësi e vetëm suksese!

Vitet e mia të punës në atë mjedis të vecantë edukimi e pune,  me koleg e sidomos me ata nxënës të mrekullueshëm, shpresa dhe e ardhmja e sigurt e vendit tonë, janë më të ndriturit e jetës sime, përherë burim gëzimi dhe krenarie. Uroj gjithashtu dhe drejtuesit e mëparshem e miqtë e mi kudo që janë, shëndet e suksese!

Duke iu falenderuar miqësisht dhe me respekt,

Zija Zaimi

Ish-mësues i shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif”(Djem)