Kolegjet “Mehmet Akif ” dhe “Hasan Riza Pasha” në datën 04 Maj 2019 organizuan provimin e pranimit për nxënësit e klasave të 8 dhe të 9-a. Provimi u shtri në 18 qytetet kryesore të shqipërisë dhe pjesmarrja e lartë e nxënësve në këtë provim, tregoi edhe njëherë interesin e lartë që kanë nxënësit për të ndjekur asimin e mesëm pranë shkollave tona bazuar edhe performancën dhe rezultatet e nxënësve tanë ndër vite. 

Rezultatet e fituesve të provimit u shpallën në gazetën Panorama më 12 Maj, në rrjetet tona sociale dhe në website-in www.gulistan.edu.al

 

Duke i falenderuar nxënësit për pjesmarrjen, i bëjmë me dije se regjistrimet për vitin shkollor 2019-2020 kanë filluar dhe do të vazhdojnë deri në datën 08 Qershor 2019 (faza e parë), fituesit dhe 10 – 19 Qershor 2019 (faza e dytë) rezervat.

 

Rezultatet e provimit të pranimit mund të gjeni në linkun më poshtë: http://djem.gulistan.edu.al/wp-content/uploads/2019/05/Rezultatet-e-provimit-t%C3%AB-pranimit-2019.pdf