Njoftim!

Bazuar në njoftimin e Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë.
Njoftojmë të gjithë nxënësit e shkollës së mesme jopublike “Mehmet Akif” djem se ditën e nesërme datë 23.09.2019 nuk do të zhvillohet mësim.

Mirë se vini

Mirë se vini nxënës! Ne jemi të gatshëm për të përmirësuar botën! Mezi presim të shikojmë përsëri të gjitha fytyrat tuaja të buzëqeshura! Le të ndjekim rrugën tonë drejt suksesit për një vit të shkëlqyer, të mbushur me gjëra të reja për t’u mësuar, të punojmë dhe të argëtohemi së bashku! Mirë se vini të…

Programi i Orientimit

Të nderuar nxënës,kthehemi sërisht në Shtator sëbashku me klasat e 10-ta për tiu bashkuar programit të orientimit. Ky program 5-ditor synon të njohë studentët me ambjentin e shkollës tonë si dhe ti orientojë ata në lidhje me kurrikulën që ne zbatojmë dhe metodat e mësimdhënies. Aktivitetet e njëpasnjëshme do t’i ndihmojnë nxënësit të njihen me…